Om oss

Om Oss

 

Kära kunder,


Mitt namn är Kamala.


Jag är certifierad massör och hudvårdsterapeut och har erfarenhet inom spaanläggning både i Thailand och Sverige. Med över 18 års erfarenhet vet jag vad er kropp och själ behöver! Samt hur viktigt det är att ta hand om kropp och själ genom massage och hudvårdsterapi vilket leder till ett sunt liv.


Ni är hjärtliga Välkomna.


Färgterapi

Färgterapi använder färg för att balansera kroppens chakra


Färgterapi syftar till att balansera och förbättra vår kropps energicenter/ chakra genom att använda de sju färgerna i ljusspektrumet, vilket kan bidra till att stimulera vår kropps egen läkningsprocess.


Var och en av spektrets sju huvudfärger resonanserar med en av de huvudsakliga sju chakranerna. Var och en av spektrumfärgen är helt enkelt ljus av varierande våglängder, varför varje färg har sin egen speciella energi.


Energin som hänför sig till vart och ett av dessa spektrumfärger resonerar med energin hos var och en av de sju huvud-chakranerna i kroppen.


Färgterapi kan hjälpa till att återfå balansen genom att applicera lämplig färg på kroppen och därför balansera våra chakras igen. Nedan listas varje spektrumfärg och chakran som den relaterar till. Violett har kortast våglängd och röd längst våglängd

BLÅ

Chakra: HALS

INDIGO

Chakra: PANNA

ORANGE

Chakra: KORSBENET

RÖD

Chakra: UNDERLIVET

VIOLETT

Chakra: HJÄSSA

BLÅ

Chakra: HALS

GRÖN

Chakra: HJÄRTA