Om oss

Om Oss

 

Thai Beauty Massage öppnade den 15/6 2017.

Vi har en stor lokal i källarplan. Där finns gott om plats för den som väntar på sin behandling och vi bjuder på kaffe, te eller vatten.


Vi har 3 st behandlingsrum + en mysig ”hörna” för ansiktsbehandling inklusive ögonfransförlängning och lash lift.

2 st. rum med vardera 1st. massagebädd i varje och ett större rum med 2 massagebäddar för dom som vill ha par-massage.  Vi har dusch och 2 st. parkeringsplatser, skylt på väggen markerar platserna. Alla rummen är stora och bekväma med belysning som kan ändras i olika färger i enighet med färgterapi.


Örtmassagen har en speciell ”ångbastu” som vi tror att vi är ganska ensamma om att ha.

Vi har en speciell IR-värmare som förstärker massagen kombinerar med IR-sauna med saltblock. IR är inte het men välgörande och mjukgör kroppen före massage.Vi har Body-Scrub. Kombineras ofta med massage. Vår Body-scrub innehåller bara naturliga ingredienser.


Färgterapi

Färgterapi använder färg för att balansera kroppens chakra


Färgterapi syftar till att balansera och förbättra vår kropps energicenter/ chakra genom att använda de sju färgerna i ljusspektrumet, vilket kan bidra till att stimulera vår kropps egen läkningsprocess.


Var och en av spektrets sju huvudfärger resonanserar med en av de huvudsakliga sju chakranerna. Var och en av spektrumfärgen är helt enkelt ljus av varierande våglängder, varför varje färg har sin egen speciella energi.


Energin som hänför sig till vart och ett av dessa spektrumfärger resonerar med energin hos var och en av de sju huvud-chakranerna i kroppen.


Färgterapi kan hjälpa till att återfå balansen genom att applicera lämplig färg på kroppen och därför balansera våra chakras igen. Nedan listas varje spektrumfärg och chakran som den relaterar till. Violett har kortast våglängd och röd längst våglängd

BLÅ

Chakra: HALS

INDIGO

Chakra: PANNA

ORANGE

Chakra: KORSBENET

RÖD

Chakra: UNDERLIVET

VIOLETT

Chakra: HJÄSSA

BLÅ

Chakra: HALS

GRÖN

Chakra: HJÄRTA

GALLERYVarmt Välkomna till

Hövitsmansgatan 6B

25437, Helsingborg


Telefon: 0739 698758


Swish: 0739 698758

Öppettider


Måndag till Lördag 10:00 - 20:00


Söndag 10:00 - 19:00

Copyright © All Rights Reserved