Vi har detta

 

IR-SAUNA

 

 

IR-sauna ska inte förväxlas med vanlig bastu eller sauna.

Torrbastu eller sauna (finsk) har ett annat syfte, att svettas ut i ganska hög värme och ibland med ånga. Värmekänsliga personer kan inte bada bastu på grund av den höga temperaturen.


Vår IR-sauna är en liten torr och varm hytt med plats för 2 personer. Värmestrålande lampor som avger ir-ljus. Värmen går inte på djupet på samma sätt som i en vanlig bastu utan värmer i stort sett bara upp muskelvävnaden och med betydligt lägre temperatur. Därför lämpar sig IR-sauna bättre för värmekänsliga personer.


IR-sauna värmer och mjukar upp muskulaturen före massage som ger ett större välbehag och skönare massage.

Mjuk uppvärmd muskulatur underlättar för massören. Har man streckningar eller muskelknutor är en uppvärmd kropp betydligt lättare att massera och att lösa eventuella muskelproblem.


Vår IR-sauna har saltblock av Himalaya salt. Saltblock i kombination med värmen skapar en naturlig källa av negativa joner. Negativa joner har en renande effekt på luften. Sedan århundraden tillbaka har saltets gynnsamma effekter på människors hälsa har varit väl känt. Hit ses bl.a. positiva effekter på andningsvägarna.

 

IR-MASSAGE

 

 

IR-massagevärmare är ett handhållet hjälpmedel för massören som vibrerar med eller utan värme. Används på hela kroppen men bara på de ställen som behöver extra uppmjukning, t.ex. muskelsträckning och muskelknutor.


Massage rekommenderas för alla typer av träning. Förutom att förbättra kroppens hälsa bidrar det till att lindra muskelspasmer, muskelspänning, stimulera blodcirkulationen och lindra symtom på trötthet. Den extra infraröda värmen ökar effekten av massage, eftersom den inte bara verkar på ytan av huden utan även främjar blodcirkulationen. Således blir de djupare skikten av muskeln varmare och de helande effekterna av djupare vävnad.

 

BODY SCRUB

 

 

Bodyscrub är ett bra sätt att hålla din hy vacker och hälsosam. Detta görs genom exfoliering eller kroppspeeling. Vilket betyder att man tar bort de äldsta hudcellerna som klamrar sig fast vid hudens yttersta yta eller epidermis.


Gör att din hud känns mjuk och fräsch. Salt-skrubben verkar cirkulationsförhöjande, renande och stärkande.

Salt Scrub rengör och lyser upp din kropp och du får en mjuk, smidig hud.


Efter dusch avslutas behandlingen med en väldoftande Oil Aroma Massage med en mild doft som verkar lugnande och balanserande för kropp och själ.


AnsiktsbehandlingarDetox ansiktsbehandling (exfoliera och rengöring):

Diamantpeeling/hudslipning är en ny och säker teknik som endast peelar det yttersta lagret hud för att göra din hud mjuk och vacker.


Behandlingen börjar med att ånga ansikte som gör att huden blir mjukare och porerna öppnas. Sedan skrubba och sliper bort pormaskar, rynkor/linjer och andra problematiska pigmenteringar.


Huden blir vackrare och du ser yngre ut eftersom peelingen främjar hudens egen collagen produktion.

 

Ger slätare och jämnare hud. Bara efter första behandlingen kan du se och känna hur pormaskar har minskat och hur fräschare huden känns. Rekommendera till alla män och kvinnor med olika hudtyper MEN speciellt för rynkor, hudbristningar, torr hud, fet hud,

små ärr, solskadad hud och ärr orsakade av akne eller akne själv.


Och vi använder bara ekologiska krämer, oljor och ansiktsmasker som är naturliga!GALLERYVarmt Välkomna till

Hövitsmansgatan 6B

25437, Helsingborg


Telefon: 0739 698758


Swish: 0739 698758

Öppettider


Måndag till Lördag 10:00 - 20:00


Söndag 10:00 - 19:00

Copyright © All Rights Reserved